retourneren


Herroepingsrecht producten gekocht bij CXCSoftware
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de licentiecode niet is geactiveerd.
Bij Activatie van uw licentiecode is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. 
Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van: 
Digitale inhoud die niet op een materiele drager is geleverd, voor zover de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de consument en de consument heeft verklaard dat hij daarmee afstand doet van zijn herroepingsrecht

Retourneren
Indien u een licentie code wilt retourneren kunt u dit aangeven per email of telefoon ( zie contact informatie ).
Voorkeur heeft email waarbij u het ordernummer aangeeft.
U ontvangt normaal gesproken binnen 1 werkdag een bevestiging van retour en ontvangt binnen 2-3 werkdagen het volledige bedrag voor uw bestelling terug.


Klachten

Heeft u een klacht over uw bestelling?
Wij raden u aan dit bij ons kenbaar schriftelijk per email via info@cxcsoftware.nl of telefonisch via 085-1307609Stichting WebwinkelKeur

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.